موضوعات وبسایت : آموزش آیین نامه رانندگی
سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

آدرس پلیس امنیت اخلاقی سنندج

آدرس پلیس امنیت اخلاقی سنندج

نویسنده : نازنین رحمانی | زمان انتشار : 30 مرداد 1400 ساعت 03:14

پلیس امنیت اخلاقی چیست؟

پلیس امنیت اخلاقی ، یکی از پلیس های تخصصی تابع پلیس اطلاعات و امنیت عمومی است که برای پاسداری از ارزش های انقلاب اسلامی در سطح جامعه ، فعالیت می نماید.

سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

امنیت اخلاقی، مصون ماندن کارهای ارزشی یا خیر در جامعه از تهدیدات یا آسیب پذیری هایی است که متوجه آن است که به تبع آن مخاطبین و مردم از تهدیدات و آسیب پذیری های  احتمالی متصور در امان خواهند بود. کار اخلاقی ، مبتنی بر محرک و میل و احساس است. به اعتباری ، امنیت اخلاقی یک معیار است که با وجود آن ، سلامت روابط اجتماعی تضمین می گردد و فرماندهی انتظامی ، بر مبنای قانون ناظم و کنترل کننده این معیار درجامعه است.

به طور کلی شاخص های ناامنی اخلاقی در جامعه  می توانند شامل مواردی به شرح زیر باشند: زنان خیابانی، تجارت زنان، باند های مربوط به فحشاء، همجنس بازی ( مردان و زنان )، مجالس و پارتی ها، سوء استفاده ها از اینترنت، ماهواره ها، فیلم ها و عکس ها، البسه و محیط ها و پاتوق ها، شبکه های لائیک، گروه های ابتذال، اراذل و اوباش، مشروبات الکلی، بدحجابی، فساد محیط های آموزشی، فساد محیط های هنری، مبدل گردی، مانکن های زنده و سایر موارد ؛ که برحسب شرایط زمان و مکان این شاخص ها در حال تغییر هستند.

در تقسیم کار سازمانی در ساختار ناجا کار پرداختن به امنیت اخلاقی، به پلیس امنیت اخلاقی در تابعیت پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ناجا واگذارشده است. به همین لحاظ، ماموریت تعیین شده برای پلیس امنیت اخلاقی عبارت از: مبارزه با مفاسد اجتماعی، اخلاقی، فرهنگی و الکترونیکی برابر فرامین، تدابیر، قوانین مقررات ابلاغی می باشد، که این پلیس تخصصی ، وظایف خود را در قالب چهار اداره تخصصی ، انجام می دهد.

کدهای تخلف پلیس امنیت اخلاقی کدام است؟

هریک از تخلفات همراه با کد تخلف پلیس امنیت اخلاقی در ادامه آمده است.

  • کدهای تخلف:۱۴-۱۵     نوع تخلف: بی حجابی یا حجاب نامناسب در خودرو
  • کد تخلف:۱۶      نوع تخلف: رابطه نامشروع در خودرو یا نداشتن پوشش مناسب
  • کد تخلف:۱۷      نوع تخلف: آلودگی صوتی یا حمل سگ در خودرو
  • کدهای تخلف: ۳۳ – ۳۵     نوع تخلف: سیگار کشیدن در ماه رمضان یا روزه خواری

در صورتی که هر یک از این کد تخلفات امنیتی برای خودرو شما ثبت شود، پیامکی با این مضمون برای شما ارسال می شود که تا یکماه فرصت دارید برای رسیدگی به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کنید و در غیر اینصورت خودرو توقیف می شود. برای بار اول تنها از شما تعهد می گیرند اما در صورت تکرار نسبت به تشکیل پرونده و ارسال آن به مراجع قضایی اقدام می‌شود.

نمونه پیامک در زیر آمده است:

مالک محترم خودرو … در خودرو شما در آدرس … جرم کشف حجاب صورت گرفته است. لذا ضمن اخطار مبنی بر عدم تکرار ابلاغ می گردد با در دست داشتن مدارک هویتی و مالکیتی حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز از ساعت ۸ الی ۱۴ برای رسیدگی به پلیس امنیت اخلاقی محل سکونت و یا به نزدیک ترین مرکز پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نمایید.

در صورت تکرار، این تخلفات می تواند جریمه نقدی و یا توقیف خودرو به مدت چند هفته را درپی داشته باشد.

در صورتیکه بار اول باشد و ظرف مدت بین ۱۵ تا ۳۰ روز مراجعه کنید، تعهد گرفته می شود و ماشین توقیف نمی شود. برای دفعات بعدی، ماشین از یک تا سه هفته توقیف می شود.

وقتی پیامک را دریافت نمودید از آنجا که امکان دارد در مسافرت، خودرو شما را در پارکینگ همان شهرستان توقیف نمایند حتی قبل از مهلت یک ماهه به هیچ عنوان مسافرت نروید.  در اسرع وقت به پلیس امنیت اخلاقی محل سکونت خود مراجعه کنید.صرفا حضور مالک یا وکیل مالک خودرو لازم است و نیازی به مراجعه شخص دیگری نیست.

به پیامک های اشتباه پلیس امنیت اخلاقی اعتراض کنید.

چنین افرادی در صورت دریافت پیامک از سوی پلیس امنیت اخلاقی به محض دریافت پیامک و در فرصت مقرر باید به پلیس امنیت مراجعه کرده و اعتراض و شکایت خود را در آنجا ثبت کنند. از آنجا که ارگان ها و اشخاص گوناگونی از جمله گشت‌های انتظامی، پلیس راهنمایی و رانندگی، گشت پلیس امنیت اخلاقی و گشت کلانتری این تخلفات را ثبت می کنند و امکان اشتباه نیز وجود دارد. پس از اعتراض موضوع بررسی می شود.

پلیس از سوی دیگر بر روی مأموران تمرکز کرده و اگر شهروندی به تخلف ثبت شده اعتراض داشته باشد به مستندات مراجعه کرده و بعد از شناسایی مأمور، موضوع را بررسی می‌کند تا خدای ناکرده اشتباهی صورت نگرفته باشد.

در صورت توقیف خودرو چه کنیم؟

پس از گذشت ۱۴ روز از توقیف خودرو و با دادن تعهد توسط مالک خودرو می توان نامه ترخیص خودرو را از همانجا دریافت کرده و خودرو را ترخیص نمود.

توصیه هایی قبل از مراجعه به پلیس امنیت اخلاقی:

  • پیش از مراجعه تمامی خلافی خودرو را تسویه و پرداخت کنید.
  • اگر دفعه اول باشد و پیش از اتمام مهلت یکماهه مراجعه شود خودرو توقیف نخواهد شد. اما در صورت تکرار بین ۱ تا ۳ هفته خودرو توقیف می شود.
  • حتما پیش از ساعت ۶:۳۰ مراجعه نمایید.
  • کلیه مدارک شناسایی و مدارک ماشین را با کپی همراه ببرید.
  • در صورت اعتراض و یا درخواست هر گونه تخفیف به پلیس ۱۹۷ واقع در خیابان وزراء مراجعه کنید.
  • پس از دریافت چنین پیامکی سفر نکنید چراکه احتمال توقیف خودرو در سفر وجود دارد.
  • مالک وسیله نقلیه یا وکیل وی باید به پلیس امنیت مراجعه نماید.

اگر در تهران هستید به پلیس امنیت اخلاقی فاتب که در نزدیکی پارک ساعی واقع است (ساعت کار تا ۱۴) مراجعه نمایید. تلفن:  ۸۸۷۱۲۹۳۰

همچنین می توانید به آدرس پاتریس لومومبا ، بین کوچه مهرداد و نور محمدی نیز مراجعه کنید.

لازم به ذکر است تعهد اخذ شده توسط هیچ ارگانی قابل بررسی یا استعلام نیست و سامانه ای برای استعلام تخلفات پلیس امنیت اخلاقی وجود ندارد و این تعهد تنها در اختیار پلیس امنیت اخلاقی قرار دارد.

آدرس پلیس امنیت اخلاقی استانها

پلیس امنیت اخلاقی کرج: ضلع شمالی میدان نبوت

پلیس امنیت اخلاقی شیراز: عفیف آباد، میدان خلیلی، ابتدای خیابان خلیلی

پلیس امنیت اخلاقی رشت: میدان شهرداری رشت

پلیس امنیت اخلاقی مازندران: میدان امام شهر ساری

پلیس امنیت اخلاقی تبریز: کوی چرنداب، خیابان صائب تبریز

پلیس امنیت اخلاقی کرمانشاه: چیامیرزا، بلوار گذرنامه، بعد از خیابان ۲۲۰

پلیس امنیت اخلاقی قزوین: بلوار نواب صفوی، نرسیده به خیابان بوعلی سینا

پلیس امنیت اخلاقی اراک: میدان دارایی، خیابان موسی صدر

پلیس امنیت اخلاقی اهواز: خیابان سپه، خیابان نو

پلیس امنیت اخلاقی هرمزگان: شهر بندر عباس، چهارراه شهید مطهری

پلیس امنیت اخلاقی بوشهر: بندر بوشهر، جفره ماهینی

پلیس امنیت اخلاقی بیرجند: بلوار پاسداران، ضلع شمالی پارک وحدت

پلیس امنیت اخلاقی مشهد: بزرگراه کلانتری، خیابان پروین اعتصامی، خیابان ۲۷ پروین اعتصامی

پلیس امنیت اخلاقی شهریار: فاز ۴ شهر جدید اندیشه، خیابان توحید شمالی، خیابان بهمن

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟




ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر